Jdi na obsah Jdi na menu
 


4. 2. 2022

Lživé pomluvy na Fóru Svobodného přístavu

Dva čtenáři mne před pár dny informovali, že na Fóru Svobodného přístavu* se objevily před časem nějaké pomluvy ohledně mé osoby. Údajně jsem měl nadávat někomu nebo onomu a já nevím co dále. Což má být doloženo zfalšovanými důkazy, ve kterých je dokonce špatně, vedle řady pravopisných chyb, uvedeno i moje jméno. A jsem prý socialista apod. Možná jsem občas nebyl na někoho uctivý, ale docela dobře si pamatuji, že jsem musel kvůli útokům zrušit svoji původní knihu návštěv, protože se v ní objevovaly útoky ze strany některých členů Fóra Svobodného přístavu, například Matouše Lukla (člověka, který není duševně zcela fit), Tardana Bizonova-Štencla, Martina Pánka, Ondřeje Šimona, Vaška Veselky a já nevím ještě koho. Došlo na mne dokonce i udání do práce, které napsal zřejmě jistý pan ředitel. Nebo jsem dostal dva maily od nějakého člověka, který se vydával za Martina Brejchu Urzu. A samozřejmě byl můj mail přihlášen ledaskde na odběr novinek. Myslím si, že Fórum Svobodného přístav není dnes už moc důležitou skupinou a asi nemá smysl ani na něj výrazně reagovat. Já tam ostatně nechodím a už delší dobu o něm ani nic nepíši. Financování organizace, které fórum zřizuje, je navíc netransparentní. Vtipné je, že někteří členové tohoto údajně svobodu obhajujícího fóra používají v podstatě fašistické metody, a to nejen vůči mé osobě. Příklad jejich práce najdete třeba zde: https://necyklopedie.org/wiki/Lubo%C5%A1_Z%C3%A1lom. Vtipné je také to, že si klidně napíší o knihy, které dostali zadarmo, ale zároveň vás obratem ruky jinde vesele pomlouvají, že pane Šimone a Lukle.

 

Čili milý čtenáři, pokud se něco o mně objeví na Fóru Svobodného přístavu, tak věř, že mne to netřeba posílat. Nechme je být. Ať si blouzní a zveřejňují lži vesele dále. Nikoho už nezajímají.  

 

koniklece.jpg

 

* Oprava, jde o Fórum Svobodného přístavu, tedy fórum, které provozuje Svobodný přístav, ale nechodí tam jen členové této organizace.